DIY: Decorațiuni pentru bradul de Crăciun

E deja 1 Decembrie, se apropie Crăciunul, sărbătoarea mea preferată și dacă ar fi fost după mine aș fi aprins luminițele din oras cu două luni înainte, la fel și cu decoratul casei și cu împodobitul bradului. Dacă tot avem câteva zile libere am zis că ar fi o idee numai bună să fac câteva decorațiuni pentru pomul de Crăciun. Eu am unele fixuri la capitolul ăsta, cum ar fi faptul că nu pun beteală pe brad niciodată, la fel cum niciodată nu m-am luat după vreun trend fancy, cum ar fi să folosesc doar una sau două culori. Mereu impodobesc doar cu globuri și instalație, nimic mai mult, nici măcar bomboane iar globurile sunt de toate culorile și mărimile. Știu că ornamentele de Crăciun sunt foarte accesibile și că la Jumbo cu maxim 200 de lei ți-ai îmbrăcat un brad destul de măricel dar mie îmi place să îmi ocup timpul liber cu tot felul de lucruri practice.

Ce am folosit eu pentru acest DIY:

felii de lemn –  se găsesc în magazinele specializate de bricolaj

ață din cânepă și panglici – luate din Jumbo

sclipici

acrilice sau tempera + o pensulă subțire, numărul 1 sau 2

pistol de lipit

foarfecă

Primul pas a fost tăiatul feliilor din lemn, eu am un spiriduș bun și iubitor care m-a ajutat cu aspectul ăsta și tot spiridușul meu bun m-a ajutat și să le fac găuri. Nu am avut lemn de mesteacan, mi-ar fi plăcut mult mai mult pentru că are coaja albă dar n-a fost bai, am pictat cu alb marginile lemnului ce îl aveam. Apoi m-am apucat de decorat fiecare felie în parte, le-am pus ață, le-am lipit fundițele și VOILA. Până la următorul post vă las cu pozele de mai jos și cu o doză mică din spiritul Crăciunului.

dsc_0021_fotordsc_0024_fotordsc_0027_fotordsc_0028_fotordsc_0030_fotordsc_0032_fotordsc_0033_fotordsc_0031_fotordsc_0034_fotordsc_0035_fotordsc_0036_fotordsc_0038_fotordsc_0040_fotordsc_0042_fotordsc_0044_fotordsc_0045_fotordsc_0046_fotordsc_0047_fotordsc_0049_fotordsc_0050_fotordsc_0052_fotordsc_0041_fotor

TO BE CONTINUED!

LOVE, daliana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s