– I Heart Makeup – Blushing Hearts

Eu nu sunt vreun guru al machiajului și nici nu eram interesată foarte mult de domeniul ăsta. Mai mult decât câteva trucuri basic nu prea știu însă de când mi-am luat măsuța de toaleta s-a produs un click și vreau tot mai mult să testez acest teritoriu, motiv pentru care astăzi vreau să vă arăt câteva produse de makeup de care m-am îndrăgostit iremediabil.

‘Born of passion… watch out makeup world…
The Makeup Revolution has begun!’

Makeup Revolution este un brand londonez lansat în 2014 care promite să ofere cosmetice de înaltă calitate, la prețuri foarte accesibile. Acest Makeup Revolution are mai mulți ”copii” printre care și I Heart Makeup de care vreau să vă povestesc puțin în postul de azi. Eu am dat de ei recent, pe Pink Panda, un site care comercializează produse cosmetice în mai multe țări, printre care și România. M-am uitat la câteva tutoriale și reviewuri, am zis că merită o șansă așa că am plasat comanda. La început am fost puțin sceptică pentru că mi se părea că aceste Blushing Hearts ar fi doar o copie dupa Sweethearts de la Too Faced însă așteptările mi-au fost cu mult depășite. Eu am avut ocazia să încerc atât bronzerul cât și blushurile de la Too Faced pe care recunosc că mi le doream foarte mult dar portofelul și rațiunea nu m-au lăsat să dau o căruță de bani pe ele. Am avut o mare surpriză să constat că produsele sunt la fel de bune, sunt la fel de pigmentate, bronzerul de la I Heart Makeup fiind chiar mai pigmentat ca cel de la Too Faced. Singura diferență notabilă între aceste două branduri e PREȚUL.

 dsc_0077_fotordsc_0087_fotordsc_0076_fotor

Modul de prezentare al unui produs e foarte important pentru mine și trebuie să recunosc că ambalajele m-au cumpărat în proporție de 50%. Sunt tare drăguțe, aproape mâncabile și au un aer foarte romantic. Eu mi-am achiziționat un iluminator, un bronzer și două nuanțe de blush. Am să le iau pe rând și am să vă povestesc puțin despre fiecare.

O să încep cu iluminatorul Godess of Love pe care l-am ales în nuanța Godess of Faith. Nu am mai avut un iluminator până acum pentru că nu am găsit unul care chiar să-mi placă și care să nu coste o avere. Acesta e foarte pigmentat, se ia foarte bine pe pensulă  și are o textură mătăsoasă. Arată tare bine aplicat pe pomeți și pe cupid bow.

dsc_0012_fotordsc_0018_fotordsc_0021_fotordsc_0022_fotor

Bujori în obrăjori

Fardul de obraz Blushing Hearts mi l-am achiziționat în două nuanțe și prima pe care vreau să v-o arăt se numește Peachy Pink Kisses. E o combinație între trei tonuri delicate de roz. E destul de pigmentat și lasă un sidef discret iar pentru un machiaj de zi ține foarte bine loc și de iluminator și de blush.

dsc_0026_fotordsc_0029_fotordsc_0035_fotordsc_0038_fotor

Spre deosebire de Peachy Pink Kisses, Candy Queen of Hearts e un blush mai puțin sidefat și mai închis la culoare. La fel ca celelalte, e foarte pigmentat și vine tot într-o combinație de trei nuanțe de roz.

dsc_0044_fotordsc_0050_fotordsc_0052_fotor

Sun kissed skin 

Inimioara de carton care m-a prins cel mai tare în mrejele makeupului ascunde un bronzer care mă duce cu gândul la vară și la mare de fiecare dată când mă uit la el. E o combinație atât de frumoasă între auriu și arămiu care la lumină scoate la înaintare un sidef absolut superb. E ca o plimbare la malul mării, în lumina caldă a apusului și nu exagerez deloc. Nuanța mea e Hot Summer of Love.

dsc_0060_fotordsc_0065_fotordsc_0068_fotordsc_0070_fotordsc_0074_fotordsc_0082_fotordsc_0079_fotordsc_0078_fotor

Numai cuvinte de laudă până acum despre I Heart Makeup, de la ambalajele delicioase și culorile pigmentate până la texturile ca de mătase. Prețurile sunt foarte accesibile iar produsele sunt cruelty free, adică nu sunt testate pe animale ceea ce mă bucură extrem de mult.

Eu mi-am achiziționat inimioarele magice de pe PinkPanda. Comanda a ajuns la mine într-o săptămână și plata am făcut-o la primirea coletului.

Până vin cu noutăți de pe măsuța mea de toaletă, vă doresc să aveți parte de o primăvară frumoasă, plină de soare și voie bună!

Love,

Daliana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s