Delicii de iarnă de la Yves Rocher

It’s the most wonderful time of the year!

 

Welcome back to my beauty corner!

Eu am intrat cu totul în atmosferă de sărbătoare și când zic cu totul mă refer că înafară de decorațiuni și pulovere roșii am trecut la colecțiile de sărbători și în materie de beauty și skincare.

Azi scriu despre edițile de Crăciun de la Yves Rocher, Fructe de Poveste și Vanilie Albă. Timpul trece repede și spun asta pentru că nu-mi aduc aminte când am ajuns să folosesc eu produsele lor și să vorbesc cu voi despre ele știind că am crescut urmărind-o pe mama cum se bucura de parfumul ei Comme Une Evidence și de alte maglavaisuri parfumate din catalogul lor, iar eu mă rezumam pe atunci, copil fiind doar la micul meu parfum extrem de dulce, Ode L’Amour. Îmi place că Yves Rocher promovează cosmetica vegetală și că produsele lor nu sunt testate pe animale. Revenind la edițile limitate de anul ăsta, eu am intrat în posesia lor de aproximativ trei săptămâni și deși pozele le făcusem încă de când mi-au ajuns, pentru că știam clar că or să ajungă pe blog indiferent de rezultat, am zis totuși să nu mă grăbesc și mă joc cu ele o perioadă.

So far, so good.

 

10

 

Eu mi-am comandat căsuțele cadou care conțin produse în ambalaje travel size, cremă de mâini, lapte cremos pentru corp, balsam de buze și gel de duș. Deși produsele sunt disponibile și în ambalaje mai mari eu le prefer pe cele de dimensiuni mai mici în perioada asta tocmai pentru că sunt foarte entuziasmată să testez ediții de Crăciun de la cât mai multe mărci iar risipa nu e o opțiune pentru mine și nici să las un produs desfăcut foarte multe luni nu consider a fi ok.

Ambele variante au un miros delicios, deși trebuie să recunosc că preferata mea e cea cu vanilie albă pentru că prefer mirosurile mai dulci. Are o aromă atât de plăcută și de dulceagă, deloc artificială, care mă duce inevitabil cu gândul la budincă sau la cremeș. Pe cealaltă parte, colecția cu Fructe de Poveste mă duce cu gândul la iaurt cu fructe de pădure și la merișoare și nu pot să zic că mă tăvălesc după ea dar nu îmi displace. Texturile sunt ușoare și se absorb rapid în piele fără a lăsa vreo peliculă grasă iar formulele sunt aceleași pentru ambele game. Gelul de duș e foarte plăcut parfumat, curăță bine pielea și e îmbogățit cu apă de Albăstrele Bio. Laptele de corp are o formulă fluidă și lejeră, îmbogățită cu unt de Karité Bio și ulei de Migdală dulce. La fel și balsamul de buze, care e foarte hidratant și care e un must personal în perioada asta pentru că buzele mele tind să devină uscate din cauza frigului. Despre crema de mâini pot să vă zic că are o formulă ce conține unt de Karité Bio și ulei din Nucă de Macadamia, iar alături de balsamul pentru buze sunt companionii mei nelipsiți din poșetă în anotimpurile reci.

Yves Rocher lansează în fiecare an ediții limitate foarte reușite însă anul ăsta mi se pare cel mai bun an de până acum, de la prețuri, la formule, până la prezentare. Ambalajele sunt absolut superbe cu niște detalii minuțioase foarte drăguțe care ilustrează peisaje de iarnă. Căsuțele mi se par o idee perfectă de cadou, acum că tot e Moș Nicolae la ușă și sunt sigură cred că orice femeie s-ar bucura la vederea lor.

Toate produsele le găsiți aici, chiar și bomboniera de la care nu m-am putut abține (hihihi!).

 

3987145611

 

Stay beautiful inside and out,

Daliana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s